Crisi dins la crisi


El Canvi d’Època que estem vivint durant les primeres dècades del segle XXI ens porta a una reflexió sobre l'optimització de recursos en tots els àmbits de la societat del benestar. També a ser creatius i innovadors per la creació de dispositius assistencials que siguin sostenibles i adaptables a la nova realitat social.
Ja fa deu anys, ALBA, Associació d'ajuda i tractament de les addiccions,  va crear la Unitat de Crisis,  adaptada del  model holandès, i única en tot l’estat,  és un referent a tot Catalunya.
Des de la nostre Associació seguim amb la empenta i amb la  il·lusió del primer dia, malgrat la crisis, i gràcies a la crisis, intentem reflexionar junts, en la propera Jornada per a professionals del sector, que portarem a terme el proper dijous dia 26 en col·laboració amb la Subdirecció general de drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Ajuntament de Terrassa i amb el suport de la Hospital Universitari, Mútua de Terrassa.

Tenim uns quants  reptes de cara al futur immediat:  donar respostes als pacients, les famílies i a la societat en general, a problemes com l’augment de patologies psiquiàtriques associades al consum de drogues, la cronificació i l’envelliment de la població drogodependent, entre d’altres.

Comentarios

Entradas populares