Abacus cooperativa fa una donació a l’Associació Alba, contra la violència familiar


En el marc del seu programa Teaming
Abacus cooperativa fa una donac a
lAssociac Alba, contra la violència familiar

Terrassa, 25 doctubre de 2016.- Els socis de treball d’Abacus cooperativa han escollit un projecte de l’Associació Alba de Terrassa, com el destinatari dels fons captats dins del seu programa Teaming. Lobjectiu és contribuir a l’acció de suport que l’Associació dóna a les víctimes de violència familiar.


L’Associació Alba, fundada l’any 1987, és un referent en el tractament de persones que presenten problemàtiques vinculades a les addiccions. En aquest cas es tracta dun projecte de suport terapèutic a les persones que pateixen violència familiar, amb l’objectiu que es trenqui aquesta cadena que es transmet de pares a fills. La iniciativa de l’Associació Alba cobreix un dèficit assistencial que cap entitat treballa actualment a la ciutat de Terrassa.


El lliurament de la donació s'ha realitzat a lestabliment Abacus de Terrassa, amb el cap de l’establiment Abacus de Terrassa, Jesús Ramos, i la cap de Comunicació Interna i Participació dels Socis, Muntsa Turon al president de l’Associació Alba, el sr. Enric Riverola, juntament amb Ester Pèrez Directora d'ALBA.

lliurement de la donació del programa Teaming d'Abacus.
El programa Teaming dAbacus cooperativa és una iniciativa de microdonacions dels socis de treball i treballadors amb el que voluntàriament aporten 1€ mensual a un fons que anualment saporta a un projecte proposat i escollit pels propis treballadors. Aquest programa, nascut a finals de 2008, ha fet donació fins avui de 12.000 euros, dels quals 1.474€ corresponen a la donació a l’Associació Alba.

Sobre Associació Alba
És una empresa, del tercer sector, sense ànim de lucre dàmbit local, autonòmic, estatal i internacional que, des de 1987 i amb la denominació d’Associació ALBA dajuda, tractament i inserció sociolaboral, treballa per a les persones que pateixen addiccions. Tam opera en l’àmbit de la prevenció, educació i inserció dels joves i adolescents en risc dexclusió social i per lapoderament de la dona a Burkina Faso, a l’Àfrica. Darrerament ha engegat una campanya contra la xacra de la violència familiar.

Sobre Abacus cooperativa
Fundada lany 1968, Abacus cooperativa compta amb més de 823.000 socis de consum i 485 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i doci a Catalunya amb 46 establiments a Catalunya, València, Castelló i Balears. Abacus cooperativa és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català.

Comentarios

Entradas populares