Eradicació de la Pobresa

Escrit per l'equip de Prevenció ALBA
El passat 17 d’ octubre es va celebrar el Dia Internacional per l'Eradicació de la Pobresa es commemora cada any, des de 1993 amb la seva declaració per l'Assemblea General de les Nacions Unides, amb el propòsit de promoure una major consciència sobre les necessitats per eradicar la pobresa i la indigència a tots els països, en particular en els països en desenvolupament -necessitat que s'ha convertit en una de les prioritats del desenvolupament a l'actualitat.
Aquest data simbolitza la lluita contra la pobresa per part d'un gran nombre d'entitats socials en un context de crisi molt profunda que estem patint des de fa ja molts anys.
Hem de fer més per escoltar la veu i prendre mesures a favor d'aquelles persones que passen més inadvertides, els ciutadans de segona: les persones que viuen en la pobresa, en particular les persones grans i les persones amb problemes d'addiccions, les persones que viuen amb alguna discapacitat, les immigrants ,el infants i les minories.

Tenim molta feina per fer . Tos podem posar el nostre granet de sorra per millorar el món. La nostra intervenció en l'entorn més immediat servirà per que els nostres veïns, amics  i familiars visquin millor. Mira al teu voltant.
Pl. Doctor Robert, 1
08221 Terrassa
Tel. 937314845
webalba

Associació d'ajuda i tractament de les addiccions.






Comentarios

Entradas populares