Burkina Faso

divendres, 27 juny 2014

Burkina Faso

Segons l'índex de Desenvolupament  Humà de les Nacions Unides, Burkina Faso es considera un dels països més necessitats de la Terra. Les principals carències del seus habitants són degudes a una alimentació inadequada, juntament amb l'escassetat d'aigua, nul·la prevenció mèdica davant les malalties i la deficient assistència hospitalària per a la majoria de la població.

L'objectiu global del projecte és la lluita contra la pobresa, la prevenció de la SIDA, i la promoció de la Dona. Per lluitar contra això l'Associació ALBA creu que la intervenció ha de ser mitjançant la formació perquè la dona es pugui així inserir en el mon laboral, fer-se autònoma i trencar la cadena que la uneix al sistema familiar, als matrimonis forçats i a la prostitució  femenina.

A ALBA ens prenem en serio el benestar de la gent, tant en l'àmbit local com internacional, treballem tant pels Terrassencs com per als Burkinesos. Treballem per a la gent que més ho necessita.

L'Associació Alba duu a terme aquest projecte de cooperació des de l’any 2004, gràcies a l'agermanament entre Alba i Fah-Sitala, a les subvencions de Terrassa Solidària, i als diferents voluntaris que hi participen. Gràcies.

Comentarios

Entradas populares